Adsign ble etablert som adsign reklamebyrå i 2003, men skiftet i 2015 navn til adsign idéutvikling. Dette navnet er mer beskrivende for måten vi jobber på, samt for vår strategi for fremtiden. Siden oppstarten har vi hatt en jevn, fin vekst hvert eneste driftsår. Vi setter stor pris på både trofaste kunder og det jevne tilsiget av nye, spennende kunder og prosjekter som gir oss både utfordringer og energi. Det er det vi brenner for!

Dette er oss

Trond R. Ramslie

Sjefsgartneren er stadig på jakt etter nye, spennende prosjekter vi kan dyrke fram. Han er ikke redd for å stikke fingeren i jorda, verken i det daglige arbeidet eller når det gjelder å få styret på stell.

Arild Østbø

Snekrer gjerne sammen nye idéer, med bruk av både lekker layout og fete typer. Utdannet typograf og Art Director fra Westerdals Oslo ACT med nesten 30 års erfaring fra bransjen.

Bjørg Egeland

Med perfeksjonistens blikk og håndlaget til en bonsai-mester, sørger hun for at kundenes prydbusker får den ypperste farge og fasong. Har 11 års erfaring fra London i verktøykassen før hun flyttet hjem i 2012.

Eivind L. Nag

Med store vyer og en pragmatisk tilnærming, har han selv odlet fram enorm kompetanse til rene mesterbrevet i 3D. Er plattformagnostiker med forkjærlighet for tekniske nyvinninger.

Erik Riise

Spirende markedsfører med stor interesse for webutvikling og 3D-animasjon. Nøkkelkvalifikasjoner inkluderer animasjonsstudier i England, bakgrunn innen salg og support, og high-score i Singstar på Britney Spears’ Toxic.

Joakim Skuland

Ble begeistret for salg og teknologi i ung alder. Det førte til 7 år som gründer i et selskap som drev innen teknologi og utvikling. De siste årene har han jobbet i et større selskap med salg og rekruttering. Utdannet markedsfører fra BI med bachelor i prosjekledelse.

Birgithe Solstrand

Kode-hode med interesse for design. Utdannet webutvikler og grafisk designer med flere års erfaring i bagasjen.

La idéen din spire

Alle suksesshistorier starter med en idé! Har du allerede skriblet ned din på en serviett og lurer på hvordan den kan rendyrkes fram til salg? Eller trenger du en hjelpende hånd til å luke ut støy som hindrer produktet eller firmaet ditt i å vokse? Hos oss havner idéene dine i god jord, og i et perfekt klima sørger vi for å få de til å blomstre. Med stødig hånd nærer vi både form og funksjon, enten det dreier seg om profilering, visualisering eller direkte salg.

Vi er veksthuset

I 2003 plantet vi idéen om å være et veksthus for å hjelpe både små og store kunder å nå ut med sine budskap. Ved hjelp av energirik næring, moderne verktøy, godt håndverk - og en dose lidenskap – har vi nå bidratt til å dyrke fram en rekke spede spirer til bærekraftige forretninger. Vi har blant annet lansert en stor finanstjeneste, laget resultatskapende salgsverktøy for oljebransjen og visualisert innovative hjelpemidler med hederlig omtale i media.

Adresse

adsign ideutvikling as
Gamle Forusveien 53b
4031 Stavanger

Kontakt

+47 51 81 93 30
post@adsign.no