Digital Markedsføring

Vi kombinerer metodisk tilnærming med en stor dose kreativitet i våre prosjekter – det skaper resultater.

Dette er vi sykt gode på

Eksperimentering - Måling - Optimalisering

Google Ads

Google Ads er en av de sterkeste og mest brukte kanalene innen digital markedsføring - kombiner dette med målrettet analyse og konverteringssporing så har du oppskriften på en strategi som fungerer! Vi tar hånd om alt fra oppsett til drift til optimalisering.

Facebook

Facebook har mye å tilby når det kommer til å skape verdi for din bedrift, både i forhold til merkevarebygging og direkte trafikk - vi hjelper deg med alt fra strategi og innholdsproduksjon til optimalisering.

Instagram

Instagram og Facebook blir stadig knyttet tettere sammen, men opplevelsene og forventningene som kundene dine har til de to plattformene er fremdeles ekstremt ulike - så ulike at Instagram fortjener sin egen strategi rundt innholdsproduksjon og markedsføring.

Chatbot

Flere og flere brukere tar kontakt med bedrifter via chat både på nettsted og på sosiale medier - en velutviklet chatbot kan skape dramatiske resultater og brukerengasjement blant dine kunder.

Microsoft Ads

Microsoft Ads har en lavere markedsandel en Google Ads, men med lavere kostnader og høyere konverteringsrate er det likevel en populær plattform for store aktører, og plattformen opplever en økende vekst her i nord.

Snapchat

Snapchat er ikke bare lek og moro - videoinnhold blir mer og mer relevant og Snapchat er en stor plattform med en fantastisk mix av kreative annonsevalg. Det er en utrolig direkte plattform som er med å skape vekst gjennom målrettet innhold.

Du har idéene!

Vi får dem til å skje.

Kom igang

Vil du vite mer om hva vil kan tilby deg og din bedrift?

Joakim Skuland

Forretningsutvikler

Adresse

adsign ideutvikling as
Gamle Forusveien 53b
4031 Stavanger

Kontakt

+47 51 81 93 30
post@adsign.no